Wie, wat, waar?

IMG_2395

Maaike is al sinds haar tienerjaren bezig met duurzaam leven, naar voorbeeld van haar ouders, dus eigenlijk al heel haar leven zij het in het begin niet bewust. Vragen, mogelijke antwoorden en filosofieën daarover vind je in de categorie ‘Filosoferen’ op deze site.
En, ze is, na jarenlang voor zichzelf zoeken naar duurzame alternatieven voor vanalles en nog wat, klaar om actief mee te werken aan een duurzame economie. Het leven kàn leuk zijn voor iedereen! Zowel de boer (hier of elders in de wereld) als de consument als de aarde zelf.

Maaike’s Ecologische Buurtwinkel wil een ecologisch alternatief bieden voor alles uit de wekelijkse winkelkar : Algemene voeding, groenten en fruit, onderhoudsproducten, persoonlijke verzorging, kruiden voor een goede gezondheid, lactose- en glutenvrije voeding en we hebben een bijzondere specialisatie in ecologische babyproducten (wasbare en composteerbare luiers, babyvoeding…) èn moderne alternatieven voor wegwerp dameshygiëne. Dit alles zo lokaal mogelijk geproduceerd, aan een eerlijke prijs (voor consument, producent en milieu).

Je kan ter plaatse ook thee, koffie en soep drinken en lezen in de collectie ‘duurzaamheidsboeken’ die Maaike in de loop van de jaren heeft verzameld.

De winkel is gelegen op de Morckhovenlei 17 in Borgerhout en is open van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18u en zaterdag van 10 tot 14 u.

De winkel is op 50m van de halte ‘Morckhoven’ van tram 24 en dus vlot bereikbaar vanuit ’t stad en Borgerhout-binnen-de-Singel, en bus 31 stopt letterlijk voor de deur

Welkom!

2 reacties op Wie, wat, waar?

  1. sarah zegt:

    Maaike: TOP!!! Veel succes. Nu al onmisaar 🙂

  2. Els Meylemans zegt:

    Knap gedaan, Maaike !! Mooie filosofie !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s