Ik word boerin…

… en marktkramer! Dreams come true!

(dit is een concreter vervolg op de vorige blog)

Het nieuwe seizoen op het ‘Ons-logisch-voedsel-veld’ gaat beginnen en naarmate het werk toeneemt ga ik de winkel afbouwen om mijn vriend, boer Ole, op het veld te helpen.

Concreet zal, na het sluiten op donderdag in januari, de winkel in februari ook op zaterdag gesloten zijn en op vrijdagavond open tot 19u. In maart sluit ik ook op woensdag.

Dan blijven dinsdag en vrijdag over en op die dagen wordt Maaike’s Ecologische Buurtwinkel na Pasen ‘Onslogischvoedsel Buurtkraam’.

De standplaatsen zijn in aanvraag bij het stadsbestuur maar als alles goed gaat zullen we met ons kraam op dinsdag op de Markgravelei staan, bij Café Kamiel en op vrijdag aan de kerk aan het begin van de Te Boelaarlei in Bogerhout (vlakbij waar Maaike’s nu is).
Telkens van 15u tot 19u (of wat later in de zomer) om klanten ruim de kans te geven om na hun dagtaak boodschappen te doen.

In het kraam zullen onze csa(communty-supported-agriculture)-deelnemers natuurlijk hun groentepakketten kunnen afhalen en verkopen we de groenten die we nog over hebben na het maken van de pakketten en ons, dit jaar nog beperkte, fruitaanbod. Daarnaast zal je er het leukste van Maaike’s Ecologische Buurtwinkel vinden : bulk-droge voeding, lokale producten, navul onderhouds- en verzorgingsproducten en andere afvalarme producten.

Welkom op onze zoektocht naar voedsel dat echt klopt!

 

Dit bericht werd geplaatst in Alles. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s